Thank you

Thanks for reaching out. We will get back to you soon.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Laten we samen aan iets werken

Uw visie gecombineerd met onze expertise kan wonderen doen. Bij New Era Decoration zijn we enthousiast om met u samen te werken aan het creëren van ruimtes die niet alleen mooi, maar ook inspirerend zijn. Neem vandaag nog contact op en zet de eerste stap naar de transformatie van uw ruimte.

Volg ons op:

FAQ

Heeft u vragen over hoe we te werk gaan of wat u kunt verwachten van een samenwerking met New Era Decoration? We hebben enkele van de meest gestelde vragen hieronder verzameld om u te helpen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op

Hoe start ik een project met New Era Decoration?

Beginnen is eenvoudig: neem contact met ons op via ons contactformulier, email of telefoon. We plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek om uw wensen en ideeën te bespreken.

Wat zijn de kosten van jullie diensten?

Onze prijzen worden op maat berekend, afhankelijk van de omvang en complexiteit van het project. Na een eerste consultatie kunnen we een geschatte offerte voor u opstellen.

Hoe lang duurt een typisch project?

De duur van een project varieert sterk, afhankelijk van de aard en de omvang van het werk. We streven ernaar om een realistische tijdslijn te bieden tijdens onze eerste besprekingen.

Kan ik betrokken blijven bij het ontwerpproces?

Absoluut. Uw input is cruciaal voor het succes van het project. We werken nauw met u samen tijdens het hele proces om ervoor te zorgen dat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft.